top of page

«Bertolacci skal ingen steder»


Agenten avviser at midtbanespilleren er på vei bort fra Milan. 

Andrea Bertolacci ble hentet til klubben for € 20 millioner i 2015, men dessverre har de mange skadeavbrekkene gjort sitt til at han ikke har fått satt sitt preg på laget enda. Gjennom to sesonger har han kun startet 30 seriekamper for Rossoneri.

I sommer har det blitt spekulert i en retur til gamleklubben Genoa, men spillerens agent avviser at en overgang er på trappene.

«Andrea er en viktig spiller,» sa Alessandro Luci til Gianluca Di Marzio sin hjemmeside.

«Han er en verdifull spiller i italiensk fotball og han er fortsatt ung. Han har ikke vært på sitt beste de siste sesongene og det er flere årsaker til det, men det er en del av fortiden og er ikke noe poeng i å rippe opp i.»

«Når det er sagt føler jeg at problemene har gjort Andrea enda sterkere og han ønsker å bli i Milan for å bevise sin store verdi for laget.»

Andrea Bertolacci kom opp gjennom ungdomsakademiet til Roma og var deleid av Lecce i perioden 2010-2012, hvor han spilte 43 seriekamper for sistnevnte. I de tre neste sesongene spilte han for Genoa, også det gjennom et deleierskap. I 2015 kjøpte Roma tilbake Genoa sine eierandeler for € 8.5 millioner før de videresolgte italieneren til Milan € 20 millioner.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page