top of page

Berlusconi takker for segSilvio Berlusconi har i dag fullført salget av klubben han har forsørget i over tretti år og det er en emosjonell president som på sin facebook-side takker for seg. 

«I dag, etter mer enn tretti år, forlater jeg rollen som president i AC Milan. Jeg gjør det med smerte og følelser, men med visshet om at i den moderne fotballen, for å konkurrere på det høyeste nivået i Europa og verden, kreves investeringer og ressurser én enkelt familie ikke lenger kan tilføre.»

«Jeg kommer aldri til å glemme følelsene Milan har gitt oss alle. Jeg kommer aldri til å glemme alle menneskene det er å takke for at det har vært mulig for meg å være president for denne klubben, som har vunnet så mye.»

«Først av alt, naturligvis, vil jeg takke de fantastiske trenerne og vinnerne som har gjort alle disse bragdene, som for all tid vil forbli en del av fotballhistorien, mulig. Å navngi dem alle vil være umulig, så en stor kollektiv klem til dem alle.»

«Samme klemmen går til alle som i ledende roller, tekniske-, administrative- og mediale roller, har gjort Milan til ikke bare en klubb, men en modell for andre klubber i fotball-verden. Blant disse menneskene, nevnes først Adriano Galliani, som var den utrettelige byggmester og motor i vårt Milan.»

«Men fremfor alt, går en takk fra hele mitt hjerte ut til fansen. Til de millioner av fans som har fylt opp stadioner rundt om i verden for å rope ‘Forza Milan’, og til de mange andre som fortsatt, til tross for å være langt unna fysisk, har vært nær oss i sympati og glede. Uten dem ville vårt vinnende Milan ikke eksistert og det ville heller aldri ha eksistert. Med dem vant vi alt vi kunne. I mine øyne og mitt hjerte har jeg de tusener av uttrykk for hengivenhet fra våre supportere, som har vært usedvanlige og rørende.»

«Jeg vil si at hvis jeg skal forlate alle drifts- og representative roller, vil jeg først og fremst være en Milan-fan, laget min far lærte meg å elske som barn, drømmen vi oppnådde sammen.»

«Til de nye eierne sender jeg de mest hjertelige ønsker, og jeg håper de vil oppnå bragder som overgår selv de vi har oppnådd.»

«Til de som er igjen; fra spillere, treneren, de ansatte i klubben og til alle våre fans, ønsker jeg å sende mine beste lykkeønsker for suksess, og samtidig håper jeg alle oppnår de drømmene de har i idretten og livet.»

«Nok en gang, takk til dere alle, Silvio Berlusconi.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page