top of page

Berlusconi: «Jeg hadde ordnet dette»


Den tidligere Presidenten om styret rundt keepersituasjonen og muligheten til å hente en 35-åring tilbake til klubben.

I midten av april solgte Silvio Berlusconi sitt kjære Milan etter 31 år som klubbens President, men det betyr ikke at han har sluttet å bry seg. I et intervju med La7 uttalte han seg om overgangssagaen rundt Gianluigi Donnarumma og nevnte i tillegg en spiller han kunne tenke seg å se returnere til Milan.

«Donnarumma er en god gutt på 18 år som står overfor tøffe valg som er av stor finansiell betydning.»

Berlusconi, som var Italias statsminister i totalt 9 år fordelt på tre ulike perioder mellom 1994-2011, var klar på at andre personer burde få sitt pass påskrevet før den unge keeperen.

«Jeg synes ikke han bør dømmes så hardt. Se heller på de 500 politikerne i dette landet som har byttet parti i valgperioden ved å vende stemmene til det italienske folket.»

80-åringen har fortsatt troen på at talentet blir værende i klubben.

«Spillerne er profesjonelle i dagens fotball. Jeg tror at hvis jeg fortsatt hadde kontrollen ville vi vært i stand til å finne en løsning for at han skulle blitt værende, men man må prøve å se det fra hans ståsted.»

«Han er en flott ung mann med et sensasjonelt tilbud foran seg med en verdi på € 100 millioner. Det er ikke enkelt for en gutt, som fortsatt er i ferd med å vokse opp og bli voksen, å ta stilling til en slik problemstilling.»

En mann som definitivt er voksen er Zlatan Ibrahimovic. 35-åringen spilte forrige sesong for engelske Manchester United, men pådro seg en alvorlig kneskade på tampen av sesongen og det er uvisst hvor neste kapittel skal skrives for svensken. Han spilte for Milan i perioden 2010-2012 og Berlusconi skulle gjerne sett ham returnere til klubben.

«Jeg ville likt å se Zlatan returnere til Milan. Han er en gammel mann, men hvorfor ikke? Jeg hadde satt pris på å se ham som klubbens nummer 9.»

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page