top of page

Berlusconi: «Jeg er Milans eksorsist»


Milans President Silvio Berlusconi uttaler at han har «absolutt tiltro» til hovedtrener Sinisa Mihajlovic, og spøkte om at han selv var eksorsisten de trenger.

Presidenten var på Milanello på lørdag, for å overvære den siste treningen før søndags kamp. Dette er det første «før kamp»-besøket Silvio har avlagt så langt denne sesongen.

Han hadde lunch med laget og gav dem en liten peptalk, før han forlot Milanello etter to timer.

«Jeg ønsket å vise meg for hele laget«, sa Berlusconi til repporterne. «Jeg ringer alle sammen jevnlig, både treneren, Adriano Galliani og spillerne får telefoner fra meg.»

Mario Balotelli er for tiden skadet, men Presidenten har tiltro til at han kommer tilbake på sitt beste nivå.

«Om han overvinner denne skaden, vil dere se en mer moden og effektiv spiller på banen. Jeg syns han er en mye mer solid spiller enn han har vært tidligere.»

Berlusconi konfronterte laget om sesongstarten, og konstanterte at det er først og fremst han som har grunn til å være misfornøyd.

«Jeg spurte laget hva som ligger bak den svake sesongstarten, men det er en veldig lang samtale.»

«På søndag kommer jeg til å være på San Siro med de samme håpene som resten av fansen, og ønsker å se en seier mot Sassuolo. Jeg forstår at fansen er skuffet, men det var jeg som investerte € 150 millioner i sommer, så jeg har 150 millioner flere grunner til å være skuffet.»

Tidligere denne uken ønsket ikke Silvio Berlusconi å støtte Sinisa Mihajlovic offentlig, og treneren selv uttalte at «om ikke jeg kan fikse problemene våre, trenger klubben en eksorsist». Lørdag var tonen en annen fra Presidenten.

«Jeg kan være eksorsisten», smilte Berlusconi til pressen. «Jeg har full tiltro til treneren, og det er også slik det har vært og skal være i Milan. Jeg tror jeg motiverte spillerne i dag, og jeg gav dem også noen enkle tips og råd

Berlusconi har som kjent inngått en avtale om å selge 48 % av klubben til Bee Taechaubol, men den thailandske investoren har fortsatt til gode å gjøre ferdig det nødvendige papirarbeidet i forkant av overtakelsen,

«Jeg er overbevist om at han er pålitelig. Jeg håper vi kan fullføre handelen før jul. Det er veldig viktig for oss rent kommersielt, for det vil styrke merkevaren i det fjerne østen, spesielt i Kina, hvor vi har mange fans.»

Kilde: http://www.football-italia.net/74756/berlusconi-im-milans-exorcist

1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page