top of page

Berlusconi: «Ingenting som kan velte salget»


President Silvio Berlusconi beroliger fansen som lengter etter kapitalsterke eiere. 

I helgen fortalte Presidenten at avslutningen av handelen kunne bli utsatt i seks til åtte uker hvis de kinesiske investorene trengte mer tid på å få garantier på sine økonomiske innskudd. Flere som har historien friskt i minne har spekulert i om hele avtalen kan gå i vasken, men nå har han presisert disse uttalelsene og bekrefter at Milan uansett vil få nye eiere i løpet av kort tid.

«Milan er allerede solgt,» sa Berlusconi til Carta Bianca i Rai 3 på mandag.

Silvio Berlusconi avkrefter dermed at handelen kan gå i vasken, selv om flere medier har spekulert i det de siste ukene.

«Kjøperne, som som er store kinesiske aktører, står fortsatt overfor noen utfordringer i forhold til å overføre større summer fra Kina til Italia.»

«Handelen vil fullføres 13. desember, men om de ikke har fått de nødvendige autorisasjonene eller om vi ikke får garantier for at kjøpssummen vil overføres til en internasjonal bank, har vi ingenting i mot å utsette de siste avsluttende avtalene med en måned eller to.»

Hvis det blir en ny utsettelse kan det bety at Vincenzo Montella kan se langt etter forsterkninger i januar, med mindre noen spillere forlater klubben.

Flere fans er fornøyde med at klubben skifter eier og at kaptein Riccardo Montolivo er langtidsskadet.

«De kommer til å bli glade for etter 13. desember er jeg historie, det er fakta. I tillegg er jo Riccardo Montolivo ute med skade i flere måneder, så hvis vi skal høre på dem kommer Milan til å vinne alt.» 

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page