top of page

Berlusconi :»Glem Totti og Zlatan, men manageren kan bli»


President Silvio Berlusconi har forutsetningene klare for om manageren får lov til å sitte i stolen ut over denne sesongen, og avslører at Zlatan neppe blir gjenforent med klubben.

Sinisa Mihajlovic har blitt sterkt linket tilbake til Lazio hvor han hadde stor suksess som spiller. Han har ikke evnet å heve Milan som ønskelig og ryktene sier at han kan være ferdig i klubben ved sesongslutt.

«Jeg har aldri dømt Mihajlovic på en negativ måte, det er kun avisene som vrir og vender på alt jeg har sagt,» kunne Berlusconi fortelle til Tele Radio Stereo.

«Jeg syns at en seier over Juventus i finalen av Coppa Italia er nok til at han fortjener å beholde jobben.»

«Det jeg har klaget over er at jeg ikke liker det Milan-laget jeg ser. Jeg vet ikke hvordan det blir knyttet opp mot manageren eller klubbens jobb med å bringe inn de riktige spillerne. Det er ikke bare Mihajlovic sin feil.»

Presidenten fikk spørsmål om muligheten til å hente Francesco Totti og Zlatan Ibrahimovic denne sommeren, men helte kaldt vann i årene til de som måtte ha et ønske om det.

«Det er umulig at Totti eller Zlatan kommer hit. Du kjøper ikke ikoner fra andre klubber, derfor kommer ikke Totti. Jeg håper han blir enig med Roma om å forbli i klubben i en eller annen rolle, for eksempel som sportsdirektør. For Ibrahimovic sin del vil han få tilbud fra Kina og emiratene som ikke vil være mulig for oss å matche økonomisk. «

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page