top of page

Berlusconi: «Gattuso burde valgt to spisser»


Silvio Berlusconi er som vanlig uenig i managerens disposisjoner.

Som President for Milan gjennom 30 år hadde Silvio Berlusconi og ønsket i stor grad at managerene han ansatte skulle spille med to rene angripere, koste hva det koste vil. Under Sinisa Mihajlovic var det flere som hevdet at Presidenten hadde krevd dette, men etter at laget tapte fire av de første syv seriekampene endret serberen formasjon og laget hevet seg momentant. Nå er ikke lenger 81-åringen en del av klubben, men han har fortsatt de samme holdningene.

«Jeg så kampen mot Lazio på onsdag og det var ikke så verst,» fortalte Berlusconi i et program på Radio Radio.

«Den formasjonen vi vant med for 30 år siden var med ett angrepspar, og jeg mener helt klart at å spille med en ensom spiss er ødeleggende for Milan.»

«Dette har jeg sagt før, men ingen hørte på meg.»

Gennaro Gattuso var en del av et ekstremt suksessfullt Milan-mannskap som spilte 3 Champions League-finaler på fem år og dannet ofte en midtbanefirer sammen med Pirlo, Seedorf og Kaka. På topp spilte Milan på den tiden ofte med et spisspar bestående av Shevchenko og Inzaghi (de få gangene de var skadefrie samtidig), men som manager virker Gattuso å føle seg tryggest på 4-3-3 med en ensom svale på topp. Han har valgt denne formasjonen i de 10 siste kampene han har ledet Milan i (spilte 3-4-3 i de to første).

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page