top of page

Berlusconi er rolig


President Silvio Berlusconi er ikke bekymret for salget av Milan til tross for flere utsettelser. 

Det var ventet at avtalen ville sluttføres 3. mars, men på ny fikk vi en utsettelse mens kineserne jobber med å få tatt ut penger fra Kina. Silvio Berlusconi blir dermed sittende som President en stund til.

«Jeg vil ikke si at kineserne beveger seg bort fra avtalen,» fortalte den tidligere Statsministeren til Il Tempo. «De har spurt oss om en ny kort utsettelse og jeg ser ingen grunn til å uroe seg for det.»

«Vi snakker om en finansiell operasjon som ikke bare er stor økonomisk, men som også er veldig kompleks i forhold til det kinesiske lovverket.»

«Investorene har allerede betalt store summer for å betrygge oss om dette er en seriøs avtale fra deres side. Det er ikke bare viktig for Fininvest, men også for klubbens fans.»

Til tross for problemene med å fullføre oppkjøpet er ikke Berlusconi i tvil om at Sino-Europe Sports kan ta Milan tilbake dit han mener de hører hjemme.

«Jeg har alltid sagt at jeg kun er villig til å overlate klubben til mennesker som kan garantere for fremtidig suksess og som er villige til å investere store summer for å lykkes.»

«For meg er det smertefullt å gi opp klubben min. Det å kjøpe Milan, bygge opp laget og lede klubben til suksess på verdensbasis var aldri gjort med økonomiske intensjoner fra min side. Alt var basert på en enorm kjærlighet.»

«Fansen er rolige. Om ikke kineserne klarer å levere det de har lovet blir jeg værende uten å nøle, men jeg kan ikke se noen grunn til at det skal skje.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page