top of page

Baresi: «Liker et yngre Milan»


Klubblegenden Franco Baresi er meget imponert over det unge mannskapet, og ber laget ta vare på helgens mulighet til å knappe innpå rivalene.

Den tidligere kapteinen snakket med en gruppe rapportere i forbindelse med Milan Foundation-arrangementet tidligere i dag (Milans veldedige organisasjon).

«Mario Balotelli er en viktig ressurs, han spiller for Milan og de er nødt til å få ut det beste av han.»

«Laget spiller godt om dagen og er i ferd med å skape sin egen identitet. Det er en skam at de kastet bort to poeng mot Udinese i helgen, men laget må alltid se fremover mot nye delmål.»

Mannen med 532 Serie A-kamper for Milan gjorde det klart at spillerne må ta vare på helgens mulighet for å knappe innpå konkurrentene.

«Foran søndagens kamp er det viktig å få alle mann tilbake i godt slag, for Milan har ikke råd til å kaste vekk flere poeng. Fiorentina møter Inter og Milan må utnytte den situasjonen da minst et av lagene kommer til å miste poeng.»

Baresi er spesielt imponert over klubbens fokus på unge spillere i det bakre leddet.

«Alessio Romagnoli er ung, men spiller med mye karakter og viser gang på gang at han er en kvalitetsspiller. Gianluigi Donnarumma ser ut som han er vesentlig eldre enn 16 år med tanke på måten han løser den vanskelige oppgaven med å være keeper, spesielt på San Siro.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page