top of page

Balotelli avhengig av kinesisk investering?


Et eventuelt oppkjøp kan avgjøre Milan-fremtiden til «Supermario».

Mario Balotelli har gjort det klart at han ønsker å forbli i Milan og en retur til Liverpool ikke kommer til å skje, men det er ikke sikkert at det holder å levere på banen i de resterende kampene for å kunne bli på Milanello.

Klubben leverte nemlig svært skuffende økonomiske resultater i 2015 med økende kostnader og reduserte inntekter. Corriere della Sera mener nå å vite at Milan ikke har råd til store investeringer i troppen om ikke klubben blir solgt i løpet av få måneder.

Avisen skriver at det vil være mye enklere å forsvare en overgangssum på rundt € 7 millioner for Mario Balotelli om deler av klubben blir kjøpt opp, og uten kinesiske investorer i ryggen kan det være en for stor sum å risikere for et «usikkert kort».

Milan er også veldig godt forspent på topp, med spillere som M´baye Niang, Luiz Adriano, Carlos Bacca og Jeremy Menez på kontrakt også neste år. I tillegg spekuleres det i om at Allessandro Matri vil returnere til Milanello foran neste sesong. Italieneren har denne sesongen vært på lån i Lazio med varierende suksess.

Om det skal investeres i troppen finnes det dermed andre posisjoner som er viktigere enn å bruke penger på enda en angrepsspiller.

Mario Balotelli er også linket til franske AS Monaco, men den italienske angrepsspilleren ønsker å bli værende i Milan.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page