top of page

Bakayoko enig med MilanTiemoue Bakayoko var strålende for Milan under sitt låneopphold i 2018/19. Nå er han enig med Milan om betingelsene i kontrakten ifølge Gazzetta dello Sport.

Tiemoue Bakayoko har over lengre tid uttrykt sitt ønske om å returnere til Milan, og ifølge Gazzetta dello Sport har han nå kommet til enighet med Milan om betingelsene i en potensiell kontrakt. Franskmannen tjener omlag 6.5 millioner euro i året i Chelsea, men skal være villig til å kutte lønnen sin til 3 millioner euro pluss bonuser for å returnere til Milan. Det gjør at Milan nå må bli enige med Chelsea om en overgangssum før en retur kan bli en realitet. Chelsea skal ha senket sitt krav til overgangssum, men Milan ønsker angivelig at summen skal være lavere enn hva som blir foreslått per nå.

Bakayoko var kanskje Milans beste spiller under sitt låneopphold i 2018/19, men den økonomiske situasjonen gjorde at Milan ikke hadde mulighet til å benytte utkjøpsklausulen på 25-åringen. Siden den gang har han vært på utlån til sin tidligere klubb Monaco, men nå er det altså en overgang til Milan som skal være mest aktuelt. Etter at både Biglia og Bonaventura har forlatt klubben er det behov for nye spillere inn på midtbanen, og det heteste navnet per nå skal være Bakayoko.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page