top of page

Badelj


Milan har ikke mistet interessen for Fiorentinas midtbanespiller. 

De siste ukene har det ikke skjedd stort på Casa Milan i forhold til overgangsmarkedet, og mye tyder på at Fassone, Mirabelli og Montella er godt fornøyde med det de har klart å få i stand så langt. Til tross for 10 nye førstelagsspillere har Vincenzo Montella avslørt at klubben fortsatt ser etter tre nye spillere. Det dreier seg i følge manageren om en sentral midtbanespiller, en ving og en midtspiss.

I de to foregående overgangssvinduene har klubben blitt sterkt linket til Montella sin tidligere elev i Fiorentina, Milan Badelj. 28-åringen skal ha vært enig med Milan om betingelsene i sin kontrakt både i fjor sommer og i vinter, men Viola sine krav ble da for mye for daværende President Silvio Berlusconi.

Nå er situasjonen en helt annen og sjekkheftet sitter løsere for Yonghong Li, i tillegg har Badelj kun et år igjen med Fiorentina som i sommer har solgt unna flere av sine beste spillere (Bernardeschi, Ilicic, Valero, Gonzalo m.fl.). Det er med andre ord mindre fristende å bli værende på Artemio Franchi i det som fort kan bli en sesong på nedre halvdel.

I tillegg har den kroatiske midtbanespilleren nylig ansatt Alessandro Lucci som sin nye agent. Samme person har blant andre Vincenzo Montella, Leonardo Bonucci og Suso i sin portefølje.

Antonio Vitello, som arbeider for milannews..it, sier at partene så vidt har vært i kontakt med hverandre men at Milan må selge en midtbanespiller før de eventuelt kan gjøre et fremstøt på mannen med det ytterst elegante fornavnet.

Milan Badelj kom til Fiorentina for tre år siden og har spilt 81 kamper i Serie A. I sin tid i italiensk fotball har 28-åringen scoret 4 mål, levert 6 målgivende pasninger og pådratt seg 19 gule kort. I tillegg har han fått se det røde kortet ved en anledning.

De mest aktuelle spillerne som kan lage plass for Milan Badelj er Jose Sosa, Jose Mauri og Riccardo Montolivo. Førstnevnte er ikke forespeilet en viktig rolle i Milan kommende sesong, mens Mauri kan bli sendt på et nytt utlån for å ta flere steg mot en plass i Montellas startellever. For Riccardo Montolivo sin del kan det meget vel hende at han kan tenke seg nye utfordringer om han, i tillegg til å antageligvis miste kapteinsbindet, ikke får klippekort som regista i 17/18.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page