top of page

«Bacca vil til Champions League»


Carlos Bacca´s agent sier at spilleren ikke angrer på sin overgang til klubben siden de har det samme målet, nemlig Champions League. Les hans tanker rundt spillerens start på Milan-karrieren her!

Den kolombianske spissen har så langt scoret seks ganger for Milan og har allerede etablert seg som en av de viktigste spillerne på laget.

«Carlos og hans familie er veldig lykkelige i Milano», sier hans agent Sergio Barila til Tuttomercatoweb. «Det går strålende både med tanke på byen, supporterne og klubben så langt.»

«Bacca er en spiller av ypperste kaliber. Scoringer ligger i blodet hans, og hans prestasjoner kan hjelpe Milan til å nå sine målsetninger.»

Barila snakket også varmt om det nye prosjektet som Bacca er en del av.

«Han er en viktig del av Mihajlovic´prosjekt og jeg kan love deg at han ikke stopper på seks scoringer denne sesongen.»

«Milans prosjekt er nytt og ambisiøst, og det kommer til å ta lit tid. Carlos er fornøyd og jeg tror klubben er fornøyd med han også.»

» Med hardt arbeid og lidenskap vil klubbens gode resultater bli mer konstante, og det vil ikke svinge så mye i fremtiden. Både meg selv og Carlos er overbevist om dette siden grunnlaget er veldig solid.»

Han bedyrer at spissen gjorde det riktige valget med å ankomme Milanello i sommer.

«Det fins ingen anger. Bacca valgte Milan fordi det er en klubb full av prestisje og han trengte en ny utfordring i sin karriere etter å ha vunnet mye med Sevilla.»

Som mange andre mener agenten at klubben i dag ikke er der de bør være.

«Han vil bringe klubben tilbake dit de hører hjemme, og det er i en posisjon hvor de kan kjempe om Champions League-trofeet igjen.»

Kilde: http://www.football-italia.net/75920/bacca-wants-champions-league

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page