top of page

Bacca tilbake til Sevilla?


Det kan gå mot en retur til Spania for angriperen. 

Etter to sesonger i Milan med stadig svakere spill og færre mål, ser det ut til å nærme seg slutten for Carlos Bacca. Colombianeren har blitt linket til Marseille, men det franske storlaget har så langt ikke vært interessert i å legge de € 20 millionene på bordet som Milan krever for sin toppscorer.

Nå kan gamleklubben Sevilla, som han kom fra for € 30 millioner i 2015, være et alternativ. Klubbens President har nylig uttalt seg i saken.

«Vi må ha en venstreback, men vi ønsker også å handle ytterligere en spiller. Jeg har snakket med Bacca og han er et alternativ. Han ønsker å komme tilbake hit,» sa Jose Castro i følge Gianluca Di Marzio.

«Vi vurderer dem alltid når det er snakk om gode, tilgjengelige spillere. Jeg vil ikke diskutere saken rundt Carlos Bacca spesifikt. Vi vet at det kommer til å bli komplisert, men vi vil aldri avvise det.»

Carlos Bacca har scoret 34 mål og levert 9 målgivende pasninger på 77 kamper for Milan, men er i sommer erklært overflødig av Vincenzo Montella. I tillegg til Andre Silva og Patrick Cutrone jakter klubben stadig en ny angriper, og det er ventet at det vil komme ytterligere en konkurrent om spissplassen i løpet av sommeren.

1 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page