top of page

«Bacca og Balotelli kan ikke spille sammen»


Milans mektige President Silvio Berlusconi har uttalt at han ikke kan se for seg et samarbeid mellom Bacca og Balotelli på topp for klubben.

Silvio Berlusconi sier at det vil bli vanskelig for Carlos Bacca og Mario Balotelli å spille sammen på topp i Milans jakt på den viktige tredjeplassen i Serie A.

Rossoneri har vist en fin form gjennom de siste månedene og ligger nå kun et poeng bak Inter på 5. plass, mens det fortsatt er 6 poeng opp til topp 3.

«Balotelli og Menez matcher hverandre godt på lik linje som Menez gjør med Bacca, men jeg tror det vil være mer utfordrende å spille med Bacca og Balotelli samtidig. De er begge to midtspisser med ganske like kvaliteter,» fortalte Berlusconi til Il Vero Milanista.

Presidenten var svært godt fornøyd med at klubben hans sikret seg en plass i finalen av årets Coppa Italia, som spilles mot Juventus den 21. mai.

«Coppa Italia er et trofe vi ønsker oss og vi har savnet det i 13 år. Samtidig er det viktig å jakte på topp 3 i ligaen, og forhåpentligvis kan vi utnytte de andre lagenes svakheter.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page