top of page

Bacca: «Lykkelig i Milan»


Den colombianske storscoreren Carlos Bacca ler av ryktene som kobler han til kinesisk fotball. 

Det er ikke mer enn et drøyt halvår siden Milan punget ut rundt € 30 millioner og brakte angriperen fra Sevilla til Milano, likevel har det vært mange rykter om en overgang bort fra klubben.

I tur og orden har det blitt spekulert i om både Chelsea. Manchester United og Bayern Munchen har spilleren i sine tanker. I tillegg skal det ha kommet et bud fra en kinesisk klubb på rundt € 60 millioner, men Bacca har ikke tenkt seg noen vei i overskuelig fremtid.

«Jeg er veldig lykkelig i Milan og det kan du se hver eneste dag», fortalte en smilende Bacca til Milan Channel og Mediaset Premium.

«Jeg nyter hyllesten fra fansen, familien min trives, jeg jobber hardt hver eneste dag og legger livet mitt i guds hender, uavhengig av om ting går bra eller dårlig.»

«Jeg blir stolt når fansen viser meg så mye kjærlighet etter kort tid i klubben. De gjør at jeg ønsker å jobbe videre og motiverer meg til å ta de riktige valgene. Jeg vil fortsette å gi det beste jeg har.»

Angriperen fikk spørsmålet om hvem han syns er den beste angriperen i Serie A.

«Ligaens beste spiss? Det er Carlos Bacca!»

«Jeg hadde litt problemer med å tilpasse meg taktikken i starten, men nå som M´baye Niang har en litt dypere rolle kan jeg fylle rollen som midtspiss selv, noe som gjør meg bedre i forhold til å komme til min rett i boksen og foran mål.»

Milan er kun 2 poeng bak Inter på fjerdeplass, men møter sterke Napoli på bortebane mandag kveld.

«Det blir en vanskelig kamp mot et veldig godt lag, men vi er Milan og må gjøre vårt beste. Gonzalo Higuain er en strålende spiller, det beviser han uansett hvor han spiller og han har hatt en flott sesong så langt.»

Klubbens toppscorer snakket også om lagets ambisjoner for sesongen.

«Målet vårt er å bringe klubben tilbake til Europa og det er det vi har jobbet for fra start av. Det er ikke lett å kjempe mot så mange andre gode lag om så få plasser.»

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page