top of page

Bacca legger seg flat


Kameraene fanget opp en illsint colombianer når han ble tatt av banen i torsdagens kamp mot Carpi.

Etter 70 minutter valgte Cristian Brocchi å bytte ut sin toppscorer og erstatteren, fjorårets målmaskin Jeremy Menez fikk ikke engang et håndtrykk fra Bacca. Siden kom Bacca med en reprimande mot manageren før han skal ha forlatt San Siro før kampslutt.

«Jeg er bare skuffet over at han ikke tok hånden til Menez da de byttet plass. Det skjedde i kampens hete, men det var en dårlig handling og kan ikke skje igjen,» fortalte Brocchi.

På Instagram la angriperen seg flat og beklaget overfor hele klubben,

«Etter å ha fått roet meg ned og reflektert over situasjonen ønsker jeg å beklage overfor manageren, mine lagkamerater og hele klubben. Den holdningen som jeg viste etter å ha blitt byttet ut er ikke akseptabel.»

«Det er ikke meg, det var bare ønsket om å hjelpe laget mitt på banen som ble for stort. Jeg vil beklage av hele mitt hjerte og jeg vil slå fast at jeg står bak laget, lagkameratene og manageren min.»

Cristian Brocchi svarte sin angriper på bildedelingstjenesten og mye tyder på at det ikke er vondt blod mellom partene, da han hyllet Bacca og skrev at alle stod samlet bak klubben.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page