top of page

Bacca: Jeg blir om klubben satser


Carlos Bacca er sterkt linket til West Ham, men sier selv at han vurderer å bli værende på Milanello. 

Engelske West Ham skal ha kommet med et bud på € 25 millioner og har tilbudt colombianeren en fireårsavtale verdt €3.5 millioner per år. Både Milan og spilleren selv ønsker seg i utgangspunktet en bedre avtale økonomisk, og forhandlingene vil antageligvis fortsette en stund til.

Samtidig skal Atletico Madrid ha meldt sin interesse, og Carlos Bacca er svært interessert i å spille Champions League. 29-åringen holder foreløbig alle muligheter åpne.

«Min fremtid ligger i Guds hender,» fortalte Bacca til AS.

«Jeg har fire år igjen av kontrakten med Milan, men det er interesse fra både spanske, engelske, tyske, franske og italienske klubber.»

«Det er ingen enkel avgjørelse, men jeg forholder meg rolig fordi vi har god tid og agenten min holder kontakten med Milan og de andre klubbene.»

Colombianeren er klar på at han har ambisjoner om å spille i det ypperste selskap.

«Det er min drøm å spille i Champions League og jeg jobber hardt for å oppnå det. Dessverre feilet vi forrige sesong og det er derfor vi er i samtaler med klubben.»

«Nå skal President Silvio Berlusconi selge klubben, og jeg vil fatte en beslutning når jeg vet hvor hardt de vil satse på dette prosjektet. Det er viktig for meg at de riktige spillerne blir kjøpt for at vi kan kjempe i toppen.»

Om Carlos Bacca blir værende på Milanello får han en ny sjef å forholde seg til.

«Jeg har ikke snakket med Vincenzo Montella direkte, men klubben er i kontakt med min agent fordi jeg er på ferie.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page