top of page

Bacca enig med fransk storklubb


Carlos Bacca er enig med Marseille om de personlige betingelsene. 

Den colombianske spissen virker ikke å være en del av Vincenzo Montella sine fremtidsplaner, og klubben virker å aktivt forsøke å finne en ny arbeidsgiver til 30-åringen.

Et av problemene har i følge flere kilder vært angriperens ønske om å bli værende i Milan, men med Andre Silva på plass og flere andre spisser som blir linket hyppig til klubben, skal Bacca ha skjønt at det blir begrenset med spilletid om han blir værende.

I følge La Gazzetta dello Sport skal han ha blitt enig om en overgang til franske Marseille, som er villige til å gi ham en avtale verdt € 4 millioner per år.

Utfordringen er nå at klubbene må bli enige om en overgangssum. Milan ønsker € 30 millioner for sin toppscorer gjennom de to siste sesongene, en pris som kan bli noe stiv for laget som ble nummer 5 i Ligue 1 i fjor. Milan kan være villige til å fire litt på kravet, men Marseille ønsker å få spilleren på et sesonglangt lån med en opsjon på å kjøpe Bacca for € 20 millioner.

I forrige uke slettet Carlos Bacca bilder av seg selv i Milan-drakt fra sin Instagram-konto, noe som igjen satte fart i ryktene om en overgang bort fra Milano.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page