top of page

Bacca avventer fremtiden


Sergio Barila bekrefter at hans klient Carlos Bacca vil vite hva som skjer i Milan før han tar en avgjørelse rundt sin fremtid.

Den colombianske landslagsangriperen ankom fra Sevilla for under et år siden for € 30 millioner og ble klubbens toppscorer med 18 seriemål i sin debutsesong. Det var ikke nok for å hjelpe Milan tilbake til Europa og engelske West Ham skal angivelig ha kommet med et bud på € 20 milioner.

Spillerens agent Sergio Barila bekreftet overfor Tuttomercatoweb at flere klubber er interessert i spillerens tjenester, men ingenting er avgjort per dags dato.

«Det er en avventende situasjon og det er ikke fattet en avslutning enda,» sa agenten til nettstedet.

«Jeg og Carlos evaluerer flere potensielle scenarioer. Han er allerede i en flott klubb, men vi må vite hvordan dette Milan-prosjektet utartet seg før vi kan ta en avgjørelse angående hans fremtid.»

«Det er sant at flere viktige klubber har kontaktet oss. Det er helt normalt siden Carlos Bacca er en angriper som garanterer mange mål hver eneste sesong, og han er definitivt en verdifull spiller i dagens marked.»

Det kan derfor ta en god stund før spillerens fremtid er avgjort. Forhandlingene mellom Fininvest og de ukjente kinesiske investorene vil fortsette i flere uker, og selv om man kommer til en slutning rundt oppkjøpet må manager-spørsmålet også besvares. Før Milan har kommet til en konklusjon på eiersiden vil ingen spillere bli hverken kjøpt eller solgt.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page