top of page

Avtale for venstreback?


Ting begynner å tyde på at Milan har en avtale med Sampdorias venstreback, Ivan Strinic, med tanke på en gratis overgang den kommende sommeren.

Den nå 30-år gamle venstrebacken ankom Sampdoria denne sommeren fra Napoli, og kroaten har der levert en solid sesong. Han har nemlig vært en brikke i et imponerende Blucerchiati (6.plass) hvor han også har levert to assist. Samtidig er det 10 lag som har sluppet inn færre mål enn Sampdoria denne sesongen, og det kan stilles spørsmålstegn over hvor bra forsvaret presterer. Statistikken er heller ikke altfor imponert over kroaten siden han ikke har prestert veldig godt defensivt eller offensivt (treffer på få innlegg), men styrken i luften er ganske bra (Squawka). Som en back-up-løsning kan dette dermed være en ok rekruttering, men som førstelagsspiller er nok ikke kvaliteten til Strinic god nok for et lag som skal kjempe om Champions League.

Lengden på kontrakten Ivan Strinic skrev under på i sommer er foreløpig en ukjent faktor, da Samp ikke annonserte dette ved signeringen, men Gazzetta dello Sport har rapportert at den løp til 2020. Sky på sin side er uenige i dette, da de påstår at kontrakten utløper ved slutten av denne sesongen, og at Milan nå allerede har inngått en avtale for å lokke forsvareren til San Siro.

Kildene er dermed noe usikre, men skal vi blindt tro på Sky vil Strinic mest sannsynlig ikle seg rødt og svart fra og med sommeren etter en gratis overgang.


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page