top of page

Aubameyang vil til MilanPierre-Emerick Aubameyang håper på en overgang til Milan.

Aubameyang snakket i går (lørdag) med sine følgere live via Instagram. Da en Milan-fan ba han om å komme til Milan, så uttalte han følgende (opprinnelig på italiensk):Jeg vil (gå til Milan), men når klubben sover, hva kan jeg gjøre? Enda en supporter kom med samme bønn, og 28-åringen svarte: «Jeg drømmer».

Aubameyang imiterte deretter speakeren på San Siro og gjorde følgende kunngøring «Og med draktnr. 7, her er…». Pierre-Emericks bror la også ut en leken melding under live-videoen som lød: «Aubameyang kom til Milan» etterfulgt av en rekke flire-emojis.

Videoen kom ut etter at Aubameyang sa følgende til Sky Sport Deutschland: «Vi får se hva som skjer. Det som skjer det skjer. Det er en vanskelig situasjon», men det er usikkert om bekymringsmeldingen gjaldt hans egen situasjon, eller om den var rettet mot lagkompis Ousmane Dembeles fremtid i klubben.

Sist fredag, var Mirabelli til stedet på en Torino-kamp og snakket med en Torino-fan. «Vi kommer ikke til å hente Belotti, slapp av» sa sportsdirektøren, og da svarte supporteren: «Er Aubameyang bedre?» Noe som ble møtt med latter fra Mirabelli.

Aubameyang spilte i Milan fra 2008 til 2011, men fikk ingen obligatoriske kamper for klubben.

Kilder: www.rossoneriblog.com, www.101greatgoals.com.

19 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page