top of page

Atletico jakter Kalinic


Nikola Kalinic er ønsket av Diego Simeone.

Det har vært et tøft år for den kroatiske angriperen som hadde store forventinger knyttet til seg da Milan la € 25 millioner på bordet og hentet ham fra Fiorentina i fjor sommer. Nå, 41 kamper, 6 mål og 6 målgivende pasninger senere, finnes det knapt Milanistas i verden som ønsker ham med videre i klubben.

Han fikk en etterlengtet pause da han sluttet seg til den kroatiske landslagstroppen, men VM fikk en brå slutt da han nektet å bli byttet inn mot Nigeria. Landslagsledelsen svarte med å kaste ham ut fra troppen, og det ble derfor en tidlig sommerferie på 30-åringen.

I følge Corriere della Sera ønsker nå de spanske gigantene Atletico Madrid å hente veteranen til La Liga, og i følge avisen har allerede Los Rojiblancos vært i kontakt med Milan for å komme i havn med en avtale. Massimiliano Mirabelli skal i følge Calciomercato sagt til hans agent at de ser for seg en overgangssum på minst € 22 millioner, så vil tiden vise om partene kommer til enighet. Diego Simeone trenger en erstatter for klubblegenden og tidligere Milan-flopp Fernando Torres som angivelig er på vei til japansk fotball. Det har vært klart i flere måneder at han ikke blir værende i barndomsklubben.

Både Eintracht Frankfurt, Schalke 04 og Spartak Moskva har tidligere vist sin interesse for Kalinic, men det spørs om ikke Atletico Madrid frister mer dersom Diego Simeone slår på tråden. I følge Corriere dello Sport skal også Sevilla være med i kampen om kroatens underskrift, men deres bud på € 14 millioner ser ikke ut til å friste Mirabelli.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page