Atletico jakter Kalinic


Nikola Kalinic er ønsket av Diego Simeone.

Det har vært et tøft år for den kroatiske angriperen som hadde store forventinger knyttet til seg da Milan la € 25 millioner på bordet og hentet ham fra Fiorentina i fjor sommer. Nå, 41 kamper, 6 mål og 6 målgivende pasninger senere, finnes det knapt Milanistas i verden som ønsker ham med videre i klubben.

Han fikk en etterlengtet pause da han sluttet seg til den kroatiske landslagstroppen, men VM fikk en brå slutt da han nektet å bli byttet inn mot Nigeria. Landslagsledelsen svarte med å kaste ham ut fra troppen, og det ble derfor en tidlig sommerferie på 30-åringen.

I følge Corriere della Sera ønsker nå de spanske gigantene Atletico Madrid å hente veteranen til La Liga, og i følge avisen har allerede Los Rojiblancos vært i kontakt med Milan for å komme i havn med en avtale. Massimiliano Mirabelli skal i følge Calciomercato sagt til hans agent at de ser for seg en overgangssum på minst € 22 millioner, så vil tiden vise om partene kommer til enighet. Diego Simeone trenger en erstatter for klubblegenden og tidligere Milan-flopp Fernando Torres som angivelig er på vei til japansk fotball. Det har vært klart i flere måneder at han ikke blir værende i barndomsklubben.

Både Eintracht Frankfurt, Schalke 04 og Spartak Moskva har tidligere vist sin interesse for Kalinic, men det spørs om ikke Atletico Madrid frister mer dersom Diego Simeone slår på tråden. I følge Corriere dello Sport skal også Sevilla være med i kampen om kroatens underskrift, men deres bud på € 14 millioner ser ikke ut til å friste Mirabelli.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle