top of page

Argentinsk delbetaling for El Shaarawy?


I følge italienske rapporter kan Milan vurdere å ta i mot et argentinsk hurtigtog som delbetaling for utlånte Stephan El Shaarawy. 

Juan Iturbe forlot den evige stad til fordel for badebyen Bournemouth og Premier League-klubben med samme navn i januar, men har så langt kun fått 2 innhopp for klubben hvor norske Joshua King også kjemper en en plass i angrepet.

Det er derfor høyst tvilsomt at engelskmennene er interessert i å betale de €22 millionene i overgangssum som er avtalt i utlånskontrakten ved sesongslutt, og argentineren vender etter all sannsynlighet tilbake til Italia til sommeren. I følge Calciomercato.com er det dog ikke like sikkert at han drar tilbake til Roma.

Milan har lånt ut Stephan El Shaarawy til Roma for resten av sesongen med opsjon på kjøp på rundt € 13 millioner, og med den starten den lille faraoen har hatt for «Giallorissi» er det sannsynlig at de ønsker å benytte seg av muligheten for en permanent overgang.

Om bytteavtalen blir et faktum vil samtidig Sinisa Mihajlovic få et alternativ ute på kanten. Juan Iturbe hadde en god sesong på lån for Hellas Verona i 13/14 som førte til at klubben la €15 millioner på bordet og hentet han permanent fra Porto. Kun 6 uker senere ble han solgt til Roma for €22 millioner. Dessverre har suksessen uteblitt i den evige stad.

Avtalen kan fort være til fordel for begge de involverte klubbene. Roma kan få en prisredusering på El Shaarawy, som ikke virker å ha noen fremtid i Milan. Samtidig får Mihajlovic på plass en spiller med et stort potensiale i en posisjon man bør forsterke uansett, uten å betale noe i overgangssum.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page