top of page

Ankommer Mr. Bee tidligere enn forventet?


Kilde: Bangkok Post


Bee Taechaubol har lenge vært interessert i å kjøpe seg inn i Milan, noe som blir mer sannsynlig for hver dag som går. I følge hans egne uttalelser var planen å ankomme Milano på søndag for å fullføre avtalen. Nå kan det se ut som at han vil fremskynde prosessen.

Det er Sky Sports Italia som kan melde om at Mr. Bee vil ankomme Milano fredag 24. mars i stedet for søndag 26. Andre interesserte parter skal være grunnen til at han vil fullføre avtalen så fort som mulig.

Sky melder videre at Nelio Lucas, som er manager i Internation fund Doyen er en av Mr. Bee’s finansmenn. Milannews.it kan rapportere om at et bredt og velstående fond fra Singapor er en av de andre partene som står bak Taechaubol. Fondet skal i følge ryktene stå klar med store pengesummer for å gjenoppbygge laget.

Thailenderen har lenge vært linket som mulig investor og ny eier av Milan. Ryktene er i ferd med å materialisere seg, og planen skal være å kjøpe 20% av klubben med en gang og 45% før året er omme, for så å bli eier av majoritetsandel av aksjene i klubben som har en verdi på €1,2mrd.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page