top of page

Andre Silva kobles til Premier LeagueFlere britiske tabloider har spekulert i om både Arsenal og Everton er veldig interesserte i å sikre seg Andre Silvas tjenester når overgangsvinduet åpner i januar.

Portugiseren har slitt med å score i Serie A, selv om han har bøttet inn mål i Europa League. På grunn av den manglende uttellingen så skal man ha begynt å tvile på om unggutten er den spilleren trodde han var. For det var knyttet store forventninger til «den nye Ronaldo» da han kom fra Porto for 38 millioner Euro i sommer.

To klubber som følger Silvas situasjon tett er Arsenal og spesielt Everton. Liverpool-laget har slitt veldig i Premier League i år og ser seg nå rundt etter en erstatter for det spanske bomkjøpet Sandro Ramirez som forventes solgt i januar.

En grunn til at Silva kan bli solgt kan være spørsmålet om Milan har råd til å beholde han hvis det ikke blir Champions League-spill neste sesong. Direktørene Mirabelli og Fassone mener dog at spissen er en viktig ressurs for klubben, så de er lite lystne på et salg, spesielt ikke i januar.

Kilde: Calcio Mercato

31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page