top of page

Ancelotti: «Milans problemer er normale»


Carlo Ancelotti, en favoritt blant flere Milanistas, sier at problemene klubben har hatt denne høsten er helt normale. Samtidig hyller han trenerens avgjørelse. Les mer om saken her!

Ancelotti har vært i klubben både som spiller og trener, og tror ikke Sinisa Mihajlovic har noen grunn til å frykte for jobben sin i den nærmeste fremtid.

«Det har gått litt opp og ned, men det er helt normalt når det kommer inn en ny trener, fordi hver trener har sine metoder å gjøre ting på, så det kreves en del tilpasninger. Samtidig har klubben hentet flere nye spillere, og det tar også litt tid å få alle på riktig spor.»

Ancelotti sammenlignet Milans unge keeper med en annen italiener med samme fornavn.

«Mihajlovic viser en enorm tillit til Gigi Donnarumma ved å sett han mellom stengene. Keeperplassen er en ekstremt viktig posisjon. Akkurat som Buffon starter han veldig tidlig, men om noen er gode nok spiller ikke alderen noen rolle.»

Han ville imidlertid ikke avskrive sin sisteskanse fra tiden i Real Madrid.

«Diego Lopez er uansett en sterk keeper, og før eller siden vil han ta tilbake plassen på laget. Jeg har hørt om skaden hans, og det er noe han slet med i Real Madrid også.»

En liten advarsel kom også i retning Sinisa Mihajlovic.

«Berlusconi? Presidenten går alltid ned i garderoben etter kampene, og om han slutter med det eller ikke lenger er på kampene, da bør Sinisa bekymre seg.»

Kilde: http://www.football-italia.net/75836/ancelotti-‘milan-problems-normal’

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page