top of page

Ancelotti: «Kun Milan eller Roma»


Den italienske treneren, som for øyeblikket har et friår etter at han måtte ta hatten og gå fra Real Madrid i sommer, håper at Sinisa Mihajlovic lykkes i Milan, og sier at det kun er to lag som er aktuelle om han skal returnere som trener i støvel-landet.

Carlo Ancelotti gjorde nylig et intervju med Gazzetta Dello Sport for å snakke om sabbat-året og hans rolle i Star Trek. Han snakket også villig om Milan, relasjonene til klubben og samtalene i sommer.

«Jeg spilte en forsker som var i et team som skulle undersøke et romvesen. Det var morsomt, og jeg latet som om det var Cristiano Ronaldo som stod foran meg.»

«Jeg vil returnere til fotballen neste sesong hvis det fins en klubb som ønsker meg. Det er helt klart en klubb-jobb jeg ønsker, fordi jeg elsker å jobbe hver dag å være tett med spillerne mine, og man får ikke de samme mulighetene som landslagssjef.»

Ancelotti er en stor helt blant Milanistas, og han snakket om samtalene med klubben i sommer som ikke ble formalisert denne gangen.

«For å være ærlig, kommer jeg bare tilbake til Italia om det er Berlusconi som ringer. Og Roma. Det kan også være interessant, men i utgangspunktet ønsker jeg en jobb utenlands.»

«Jeg var nær ved å bli enig med Milan i sommer, men falt ned på at det riktige for meg var å ta et år fri.»

Milan valgte som kjent Sinisa Mihajlovic til å erstatte Filippo Inzaghi, men han har ikke lykkes så langt, og skal være nær sparken om ikke resultatene snart kommer.

«Det kreves tålmodighet, hvertfall når det blir gjort så mange endringer. Men samtidig har klubben investert mye i sommer, og hadde naturligvis forventet en bedre start enn de har fått. Det er årsaken til at treneren er under press.»

«Jeg vet bare om en medisin som hjelper mot deres problem, og det er hardt arbeid. Milan har store kvaliteter fra midtbanen og opp, så de må finne et system som gjør at de får at det beste av spillernes kvaliteter og karakterer.»

«Med spillere som Montolivo, Kucka og Bertolacci er de nødt til å klare å holde på ballen, og på topp har de en klasseavslutter i Carlos Bacca som må sette sjansene sine. Men dette vet selvfølgelig Mihajlovic godt selv.»

Ancelotti på sin side trives godt i rollen som ektemann og bestefar.

» Barnebarnet mitt Alessandro får meg til å gjøre ting jeg ikke kunne forestilt meg. Jeg har nesten blitt et barn igjen selv, og nyter virkelig tiden for øyeblikket.»

Kilde: http://www.football-italia.net/74742/ancelotti-only-milan-or-roma

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page