top of page

Ancelotti kan returnere

Silvio Berlusconi har langt på vei bekreftet at Filippo Inzaghi er ferdig som Milan-trener til sommeren, gjennom en rekke uttalelser i italienske medier. Nå går Milan for å erstatte ham med Carlo Ancelotti.

Den nåværende Real Madrid-treneren får neppe fortsette i den spanske storklubben etter en sesong uten trofeer. 2. plass i La Liga, semifinale i Champions League og exit mot Atletico Madrid på et tidlig stadie i Copa Del Rey holder ikke mål når spillere som Bale og James er kjøpt inn for å styrke et lag som vant Champions League.

Dermed tyder mye på at italieneren blir tilgjengelig etter helgens siste serierunde, og Milan har sent representanter til Madrid for å hente trenerlegenden tilbake til Milanello. I sin forrige periode som Milan-trener ledet han laget til to Champions League-seiere og et seriegull, i tillegg til noen mindre pokaler.

Siden har forlot klubben har han trent Chelsea, PSG og Real Madrid, og Milan er neppe den eneste klubben som ønsker 55-åringen. Manchester City har blitt nevnt som et alternativ, PSG ønsker ham tilbake og en rekke andre klubber har blitt nevnt. Ifølge ulike medier skal Ancelotti selv være mest lysten på en retur til Milan, men det sies at han krever en plan for et ambisiøst prosjekt.

Det ryktes at Milan har tilbudt ham en 3- eller 5-årskontrakt med 5 millioner euro i året, og at Milan har satt av opp mot 150 millioner euro for å handle til sommeren. En eventuell Ancelotti-retur vil også kunne medføre fortgang i stadionplanene, dersom de blir godkjent og oppkjøpet av området gjennomføres. Milan går en spennende sommer i vente, og mye tyder nå på at Carlo Ancelotti kan være mannen som skal styre den nye Milan-skuta.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page