top of page

Ambrosini: Det finnes potensialeMassimo Ambrosini ser en lys fremtid for dagens unge Milan-mannskap og tar lagets kaptein i forsvar.

Den tidligere Milan-kapteinen, som kom fra Cesena og representerte klubben i 18 år før han avsluttet karrieren i Fiorentina, gjorde nylig et intervju med Milannews. Her slo 39-åringen fast at han virkelig har tro på det som skjer i Milan om dagen.

«Det er et lag som uten tvil har et enormt potensiale,» fortalte Ambrosini til Milannews.

Under Vincenzo Montella har laget hatt en varierende start med tre seire, en uavgjort og to tap, men det har vært mulig å se en progresjon gjennom høsten.

«De har vist god karisma, selvsagt er det ikke feilfritt, men de har gode ideer på hva de ønsker å gjennomføre. Vi må la laget få tid til å ta innover seg disse nye ideene, men det mest positive synes jeg er at det ser solid ut defensivt, spesielt i de siste kampene.»

Massimo Ambrosini har stor tro på den nyansatte manageren.

«Jeg tror han har gode kvaliteter som manager og han har mange interessante ideer. Dette er en riktig tropp for hans tilnærming fordi det er et ungt lag med store utviklingsmuligheter.»

«Han har vist et stort mot og bevist at unge spillere må selv være klare for å bli opplært, heldigvis har Milan flere unggutter som har vist seg gode nok til å bli satset på.»

Mannen som overtok kapteinsbindet etter Paolo Maldini tror klubbens fremtid er lys, men bedyrer at Montella ikke må bli utålmodig.

«Han, og oss andre for øvrig, er nødt til å være tålmodige. Vi kan ikke forvente oss fyrverkeri fra starten av, spesielt ikke når troppen er så ung. Jeg har vondt for å se for meg Milan på toppen av tabellen for øyeblikket, men når oppkjøpet ikke lenger blir en påvirkende faktor og man får på plass et par nye spillere kan Milan igjen kjempe om Scudettoen.»

Når Ambrosini forlot klubben var det sterkt kritiserte Riccardo Montolivo som overtok kapteinsbindet.

«Det er vanskelig å gjøre jobben når man får så mye kritikk, men Montolivo har vist at han har den riktige mentaliteten til å håndtere det.»

«Min mening er at mye av kritikken rettet mot ham ikke har bunn i virkeligheten.»

«Det er et faktum at hele laget har underprestert de siste årene og han har ikke fått hjelp til å lede laget, samtidig som han har fått kritikk som ikke bare går på egne prestasjoner.»

Milan-kapteinen har vist prov på bedring i de siste kampene, noe også Ambrosini har fått meg seg.

«De siste oppgjørene i Serie A syns jeg Montolivo har tatt noen steg mot til der han kan være, og det virker å være en bedre ro over det han gjør på banen. Snart får vi se kapteinen på sitt beste.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page