top of page

Adriano: «Sommerfugler i magen»


Luiz Adriano sier at han får «sommerfugler i magen av å bære Milan-drakten, og uttaler at målet er å kjempe om ligatittelen.

Den brasilianske angriperen kom fra ukrainske Shakhtar Donetsk i sommer, men bedyrer at han ikke føler noe spesielt press, selv om han har føyd seg inn i rekken av brasilianske spillere i den rødsorte drakten, hvorav mange har vært svært suksessfulle.

«Det er ingen byrde å bære. Jeg har blitt ønsket velkommen på en fantastisk måte, og jeg er veldig komfortabel,» sier Adriano til nettstedet goal.com.

Han fortalte om overgangen fra ukrainsk overgang, om sammenligningen med andre brasilianske spillere som har akslet den rødsorte trøya.

«Jeg tror ikke at klubben ønsker at jeg skal bli en Kaka eller en Alexandre Pato. De ønsker at jeg skal være Luiz Adriano.»

«Når jeg fikk vite at jeg kunne spille for Milan, føltes det som som å være med i en film.»

«Jeg har flere mål for karrieren min, og ideen om å forlate Shakhtar….  Jeg følte at dette var en ny utfordring som jeg trengte, og jeg ønsket å ta del i Milans historie».

«Jeg vil gi alt jeg har, fordi jeg ønsker å vinne titler med klubben. Jeg var virkelig lykkelig når jeg hørte at Milan var interesserte i meg, siden det er en av de største klubbene i Europa. Familien min satt også pris på at jeg fikk muligheten til å komme til klubben.»

«Det var spennende å få ta på seg Milans drakt og trene på Milanello. Jeg føler meg beæret for denne muligheten jeg har fått. I den første kampen følte jeg nesten en form for angst, et så enormt ønske om å spille, og når jeg tenkte på hvilken drakt jeg hadde på meg fikk jeg sommerfugler i magen. Det var utrolig å komme innpå banen og føle fansen på nært hold.»

Spissen var også fast bestemt på hvor Milan bør være i tiden som kommer, og hva som ble gjort på overgangsfronten i sommer.

«Målet for sesongen er helt klart å komme tilbake i Champions League og være med å kjempe om tittelen i Serie A denne sesongen. Milan er en gigant i verdenssammenheng, så klubben må alltid ha disse målene. Jeg syns Milan hadde et godt overgangsvindu i sommer, og vi har fantastiske midtbanespillere. Laget alt i alt er veldig godt strukturert.

Kilde: http://www.football-italia.net/75592/luiz-adriano-‘butterflies-milan’

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page