top of page

Adidas bryter med Milan


Et 20 år gammelt ekteskap er i ferd med å ryke.

Det melder Gazzetta dello Sport. Den tyske sportsgiganten har egentlig en avtale med Milan frem til sommeren 2023, men avisen hevder at tyskerne ønsker å avslutte samarbeidet fem år før kontrakten utløper. Milan har bært drakter fra Adidas siden 1998. Samme merke ble også brukt i periodene 1978-80 og 1990-93.

I 2013 ble det signert en 10-års avtale verdt € 19.7 millioner per sesong, men kontrakten skal inneholde en klausul som gjør at Adidas kan trekke seg ut av avtalen. Denne skal ha blitt aktivert under oppkjøpet av Milan, men partene ble enige om å fullføre samarbeidet ut inneværende sesong. Avgjørelsen vil bli offisiell ved årsskiftet, men beslutningen om å trekke seg ut er allerede fattet.

Adidas blir isåfall den andre sponsoren som trekker seg fra en avtale med Milan i 2017. I mars avsluttet Audi deres samarbeid med klubben.

Milan må dermed ut på frierjakt, men Nike skal være utelukket på grunn av deres involvering i Inter. To alternativer skal være de relativt nye merkene New Balance og Under Armour.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page