top of page

AC Milan 5 – 1 Alcione


Etter en god start på sommeren med tilskudd av flere spennende spillere, begynte i kveld Milans sesong rent sportslig med årets første treningskamp mot A.S.D Alcione.

I Mihajlovic sin debut som trener stilte Milan med en ellever som for det meste bestod av spillere fra benken og Primavera sammen med noen få førstelagspillere: Abbiati; Abate, Zaccardo, Albertazzi, Calabria; Poli, De Jong, Pessina; Locatelli; Cerci, Mastour.

Førsteomgang begynte som forventet med stor ballbesittelse og høyt press. Dette straffet seg og man fikk en scoring i mot etter ca. fem minutter spill da Alcione brøt og startet en kontring som sendte Zaccardo i løpsduell med en av Alciones spisser. Ikke uventet tapte Zaccardo duellen og Alciones spiss var sikker alene med Abbiati, 0-1.

Milan tok raskt tilbake kontrollen og fastsatte pauseresultatet til 3-1 etter scoringer av De Jong (straffe), Poli og Cerci.

I pausen byttet man ut store deler av laget og man startet andreomgang med følgende ellever: Donnarumma; Calabria, Zaccardo, Alex, Albertazzi; Mauri, Mastalli, Nocerino; Suso; Niang, Cutrone.

På samme måte som i førsteomgang hadde man også full kontroll på de siste førtifem. Niang fortsatte den fine trenden fra Genoa og punkterte kampen med to fine scoringer. Alcione kunne fort endt kampen med både to og tre scoringer til i sekken, da Nocerino x2 og Suso begge dundret ballen i tverliggeren. Agazzi fikk stå den siste halvtimen, men ble ikke satt på de store prøvene. Alcione endte faktisk med en bunnsolid uttelling på hele 100% da de scoret på sin eneste skikkelige sjanse.

En grei gjennomkjøring som til slutt ender 5-1.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page