top of page

Abbiati: «Klubben viser lovende tegn»


Milans reservekeeper Christian Abbiati hevder at han ser en klubb i strålende utvikling.

Milan hadde en svak start på sesongen, men har fått opp dampen etter hvert og er nå kun 6 poeng unna den viktige 3.plassen som gir Champions League-kvalifisering.

«Jeg kan se at det er noe veldig godt på gang i klubben nå og vi har en fin utvikling, uten at jeg vil legge for mye press på oss selv,» fortalte Abbiati til Milan Channel.

«Jeg ser den riktige atmosfæren blant spillere og trenere. Når du bytter manager er det vanskelig å få gode resultater med en gang, men vi har alltid gjort vårt beste. Vi er en god gruppe og ønsker å gjøre færre feil i fremtiden.»

Førstkommende mandag skal Milan gjeste San Paolo for å møte serietoer Napoli, et av formlagene i ligaen til tross for et tap mot Juventus i forrige runde.

«Det blir ikke lett mot Napoli fordi de har en strålende sesong. De har spillere som vi bør frykte, men vi vet selv hva vi er i stand til å gjøre.»

«Hvis vi får med oss poeng fra den kampen vil det være godt for selvtilliten i spillergruppen og gjøre veien videre litt enklere.»

Avslutningsvis benyttet 38-åringen til å hylle en annen veteran, nemlig klubbpresident Silvio Berlusconi som i disse dager feirer 30 år som Milans øverste leder.

«Jeg har kun gode ting å si om presidenten vår», sa Abbiati.

«Berlusconi har gitt meg alt jeg har kunnet be om og han er som en far for meg. Når han nevner navnet mitt står jeg skolerett.»

«Jeg har bare et bilde sammen med Presidenten, og det er fra den gangen han gav meg en medalje antall kamper jeg har spilt for klubben. Det kan virke som en liten ting, men for meg var det meget stort. Jeg har lastet opp bildet på Whatsapp-profilen min i tillegg til at jeg har det innrammet hjemme.»

«Presidenten er presidenten.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page