top of page

Abbiati:»Ingen enkel oppgave for Brocchi»


Christian Abbiati tror ikke det blir enkelt for den nye manageren å ha en umiddelbar påvirkning på laget. 

Cristian Brocchi har rykket opp fra rollen som Primavera-sjef til manager for A-laget til Milan etter at Sinisa Mihajlovic måtte gå tidligere i uken, og veterankeeperen snakket om å jobbe tettere med sin tidligere lagkamerat og gode venn.

«Jeg har kjent Cristian i 20 år,» fortalte Abbiati til Milan Channel.

«Det har alltid vært et sterkt bånd mellom oss. Brocchi kom til Milan i 2001 og i flere år bodde vi på rom sammen, meg, Cristian og Gennaro Gattuso.»

«Det var mange som kom innom rommet vårt for en prat, og vi løftet dem opp sammen. Milan var virkelig det beste laget i verden på den tiden.»

«Christian er engasjert i alt han foretar seg og han er et menneskelig vesen som var en hjørnestein på laget når han var aktiv.»

«Selv om han bare var på banen i 5 minutter gav han alt han hadde og man kunne alltid stole på Cristian.»

«Jeg har sett på flere av treningene han har holdt for juniorlaget de siste to årene, og hver eneste gang er han fylt av lidenskap for sporten og spillerne sine.»

Veteranen slo fast at det ikke er det samme å trene et juniorlag som et seniorlag, og hans gode venn har flere utfordringer foran seg.

«Dette vil være en positiv erfaring for han, men det blir langt fra enkelt. Cristian er typen som tar enhver utfordring og håper å vinne.»

«Cristian har startet med å få inn sine ideer i spillergruppen. Det blir vanskelig å få frem mange av disse ideene i hans første kamp, men jeg håper at de endringene han ønsker å gjøre gjør seg synlig så raskt som mulig.»

Milan drar til Genoa for å møte Sampdoria på søndag, og Abbiati innrømmer at kun en ting er godt nok.

«Vi må vinne den kampen. Vi trenger tre poeng og en god forestilling for å bevise for oss selv og alle rundt oss.»

«Hvis du vinner får du selvtillit, og det trenger vi for å plukke poeng i de kommende kampene. Vi må ta flere poeng enn de lagene rundt oss.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page