top of page

4-3-3 mot Chievo?


På torsdagens trening drillet Sinisa Mihajlovic laget i en ny formasjon uten Mario Balotelli.

Milan tapte 2-0 borte mot Sassuolo sist og er nødt til å komme tilbake på rett spor om man skal være i stand til å ta igjen noen av lagene foran på tabellen.

Sinisa Mihajlovic har, etter en svak sesongstart, benyttet seg av 4-4-2 med Bacca og Niang på topp med gode resultater. Nå er franskmannen skadet, og hverken Menez eller Balotelli virker å ha managerens fulle tillit per dags dato. Begge spillerne mangler en fullverdig kampform.

På lagets siste trening før avreise til Chievo drillet manageren laget i 4-3-3 med Carlos Bacca som midtspiss, flankert av Keisuke Honda til høyre og Giacomo Bonaventura til venstre.

Riccardo Montolivo er ikke kampklar og det er ventet at enten Andrea Poli eller Jose Mauri tar den siste plassen på midtbanen, sammen med Andrea Bertolacci og Juraj Kucka.

Mellom stengene står garantert Gianluigi Donnarumma mens det er ventet at Alessio Romagnoli vil være tilbake i førsteelleveren, noe som sender Cristian Zapata tilbake på innbytterbenken.

Laget drillet også med den normale formasjonen, 4-4-2. Da med Mario Balotelli på topp sammen med selvskrevne Carlos Bacca.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page