top of page

12 mann klare for landslagskamper


Et dusin Milan-spillere er kalt opp for representere sine nasjoner.

Alessio Romagnoli og Gianluigi Donnarumma er en del av den defensive fremtiden til Italia, og begge er med i troppen som skal møte Portugal hjemme i Nations League 17. november, før de møter USA til treningskamp tirsdag neste uke.

Italia sitt U21-landslag, med både Davide Calabria og Patrick Cutrone i troppen, skal spille treningskamper mot England og Tyskland.

Raoul Bellanova, som etter tapet mot Juventus tok på alle måter et uheldig bilde med Cristiano Ronaldo, skal sammen med Alessandro Plizzari møte Tyskland og Nederland med U20-landslaget. Italia ligger tredje sist i gruppen og trenger sårt poeng mot de to topplagene.

Riccardo Rodriguez og hans sveitsiske landsmenn skal spille en treningskamp mot den kommende VM-arrangøren Qatar, før de møter Belgia til toppkamp i Nations League. De to nasjonene ligger på delt førsteplass med 6 poeng, men Belgia har en kamp mindre spilt.

Diego Laxalt er med når Uruguay skal spille to vanskelige treningskamper mot Brasil (H) og Frankrike (B).

Tyrkia har havnet på etterskudd i Nations League, men med Hakan Calhanoglu på laget håper tyrkerne å beseire Sverige på eget gress førstkommende lørdag. Tre dager senere møter de Ukraina til treningskamp.

For Franck Kessie og Elfenbenskysten er det mer alvor når de spiller kvalikkamper mot gruppeleder Guinea (B) og tabelljumo Rwanda (H). Det er to lag som tar seg videre til neste runde.

Milans klart beste offensive spiller denne høsten, Suso, har blitt et fast innslag i den spanske landslagstroppen og er igjen med når spanjolene møter VM-finalist Kroatia på bortebane i Nations League og Bosnia hjemme til treningskamp.

Alen Halilovic har ikke fått mange sjansene av Gennaro Gattuso, men på det kroatiske U21-laget er playmakeren en viktig brikke og forbereder seg til treningskamper mot Hviterussland og Frankrike.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page