top of page

Klubbhuset

Offentlig·28 medlemmer

Nikola YersNikola Yers

Xüsusən də şəkillər, animasiyalar çox

Yavaş yüklənən saytlar məni çox əsəbiləşdirir. Xüsusən də şəkillər, animasiyalar çox olduqda səhifələr donur. Mənə elə bir xidmət lazımdır ki, hətta zəif internetdə də sürətli açılsın. Bunun üçün hansısa test və ya demo versiya varmı? Yoxsa yalnız tam qeydiyyatdan sonra sürəti yoxlamaq olar? Kimsə bu meyara görə ən yaxşı platformanı seçibmi?

7 visninger
Lilit Relis
for 3 døgn siden

Uzun müddətdir ki, internetsəfərlərimə davam edirəm və bu müddətdə çoxlu platformalarla tanış olmuşam. Amma bu gün sizə tamamilə fərqli bir səhifədən bəhs etmək istəyirəm

Bu ünvanı açan kimi özümü çox rahat və sərbəst hiss etdim. Səhifənin yüklənmə sürəti, qrafik elementlərin keyfiyyəti və ümumi dizaynı mükəmməldir. Mənə elə gəldi ki, bu platforma istifadəçi rahatlığı üçün yaradılıb. Bütün bölmələr məntiqli ardıcıllıqla düzülüb və istədiyin məlumatı tapmaq üçün çox vaxt sərf etmək lazım deyil. Həmçinin, burada xoş bonus proqramları və müxtəlif təşviqedici təkliflər var. Mən yeni istifadəçilər üçün onların xüsusi hazırladıqları paketləri çox bəyəndim. Ümumiyyətlə, buranın atmosferi o qədər cəlbedicidir ki, insan daha çox vaxt keçirmək istəyir. Mən artıq bu səhifəni öz sevimli platformalarım siyahısına əlavə etmişəm. Təcrübə etmək istəyənlərə mütləq tövsiyə edirəm.

medlemmer

© 2012 Milan Norge 

bottom of page