top of page

Zlatan utelukker ikke en retur til MilanoZlatan Ibrahimovic røper at det ikke er sikkert han blir å finne i Paris neste sesong. Svensken kan være åpen for en retur til Milan.

Det har lenge svirret rykter om at Zlatan er aktuell for en retur til Milan, og nå har det blitt mer hold i ryktene. I et intervju med svensk TV etter seieren over Montenegro, gjengitt i DailyMail, sa spissen: «Jeg har bare ett år igjen av kontrakten med PSG og har ingen andre planer, men ting skjer fort».

«Nå som jeg begynner å dra på årene og siden jeg har en sønn, tenker jeg annerledes når jeg skal velge klubb nå enn før. Det er ikke bare det fotballfaglige som må være på plass, det er også hvordan familien finner seg til rette og hvilken by jeg vil bosette meg i.»

Milan har hatt en svak sesong som ikke endte og i Champions League-spill til neste sesong. Svensken har tidligere uttrykt sitt ønske om å vinne den gjeve turneringen, men han forteller nå at et mesterligatrofe ikke er så viktig likevel.

«Mange tror at alt handler om Champions League, men det er ikke riktig. Jeg vil være i en klubb jeg trives i, har det gøy og spille fotball i», la Zlatan til.

«Selv om jeg ikke vinner Champions League vil min karriere fortsatt være magisk, tro meg».

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page