top of page

Vi lanserer ny hjemmeside!

Vi lanserer nå en ny og enkel hjemmeside på acmilan.no. 

Vi har strippet ned en del tilleggsfunksjoner og lagt fokus på at siden skal være informativ og oversiktlig. Siden er under stadig konstruksjon, men for å unngå for mye nedetid ønsket vi å lansere den så fort som det lot seg gjøre.

Vi håper og tror at vi nå har et verktøy som vil hjelpe oss å levere et enda bedre produkt til dere som leser og følger oss. Som organisasjon er vi både en redaksjon og en supporterklubb, hvor vi derfor ønsker at siden skal inneholde all nødvendig informasjon om supporterklubben, samt være en oppdatert informasjonskilde på norsk for fotballkubben AC Milan. Dette er to områder vi har stort forbedringspotensial på og er områder vi kommer til å fokusere mye på i tiden som kommer.

Noe annet vi kommer til å legge vekt på, er å fremstå som en mer transparent organisasjon. Det kommer derfor til å komme mer informasjon om hvordan valg gjennomføres, hvilke interne retningslinjer som er aktuelle for ulike oppgaver, hvordan supporterklubben styres, og hva det vil si å jobbe frivillig i MCN i ulike stillinger.

Det har også vært flere forespørsler om hva som skjedde med forumet på siden. Det vil bli etablert et nytt phpBB-forum på siden, men vi kan ikke garantere at vi får hentet frem igjen det gamle.

Ha en fin kveld videre og Forza Milan!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page