top of page

«Utilgivelig å ikke komme til finalen»


Manager Sinisa Mihajlovic er klar på hva som kreves av hans mannskap i kveldens første semifinalekamp mot overraskelseslaget Alessandria.

Milan møter altså laget fra nivå 3, Alessandria, til dobbeltkamper i Coppa Italia og den første semifinalen spilles på Stadio Olimpico i kveld.

«Jeg er sikker på at mine gutter kommer til å ta denne utfordringen seriøst», slo Mihajlovic fast på pressekonferansen.

«I morgen ser vi på Alessandria som et hvilket som helst annet Serie A-lag. For mange av spillerne kan dette bli deres første trofé og det er godt å kunne ha noe å slå seg på brystet med når karrieren er over.»

«Det er mange store spillere som aldri har vunnet noe som helst, men for oss vil det i denne situasjonen være utilgivelig å ikke ta vare på muligheten.»

Milan har et uttalt mål om å kvalifisere seg til Europa denne sesongen, og Coppa Italia kan i så måte være en enklere vei dit enn gjennom ligaplasseringen.

«Ser vi på situasjonen akkurat slik den er nå ville jeg sagt cupen, men du har ikke råd til noen feilskjær. I ligaen er det alltid mulig å komme tilbake i neste runde. Vi vil uansett gjøre vårt beste i begge turneringer.»

Luiz Adriano er tilbake på Milanello etter en mislykket tur til Kina og kan bli involvert i kveld.

«Han er veldig konsentrert. Han kom tilbake til oss på torsdag og var naturlig nok ikke klar for å spille kamp i helgen, jeg vet ikke engang om han var kommet inn i riktig tidssone.»

«Nå har Adriano fått tre dager til og han vil være tilgjengelig, så kommer vi til å ta en avgjørelse på om han er med fra start eller på benken.»

0 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page