top of page

Uavgjort mot Verona


Søndag kveld skulle Milan reise kjerringa etter tapet mot Lille i europaligaen. Det lyktes de vel bare delvis med. Uavgjort ble sluttresultatet mot Verona.


Smerten etter 0-3 nederlaget satt fortsatt i ved kampstart, og den ble ikke mindre da Verona satte to dødballmål i løpet av kampens første 20 minutter. I seriespillet har vi nå kun sluppet til ett spillemål, resten har kommet på dødball. Her må Pioli virkelig få skikk på spillernes konsentrasjon og den defensive oppstillingen. Slik kan det nemlig ikke fortsette.


Heldigvis punkterte vi ikke fullstendig som vi gjorde mot Lille. Kessié ekspederte et fint innlegg av Saelemaekers i nettet via en Veronaforsvarer etter knappe 25 minutter, og det var "game on" igjen. Trykket fra Milan bare økte og økte ettersom kampen gikk, og det føltes som om utlikningsmålet ville komme før heller enn siden. Men vi måtte gjennom et par gigasjanser for Theo, et brent straffespark fra Zlatan, og et annullert mål fra Calabria før det endelig sto 2-2 i målprotokollen. Et presist innlegg fra Diaz ble headet utakbart i hjørnet av Ibra. Målet kommer imidlertid godt inn i overtiden, og tiden strakk ikke til for et tredje og tre poeng i sekken.


Det eneste positivet vi kan ta med oss fra denne kampen er viljen vi viste for å komme tilbake fra å ha ligget under. Denne var helt fraværende mot Lille. Nå gjelder det bare å få strammet opp forsvarsspillet på dødball, og at Ibra følger opp løftet han gav etter kamp om at Kessié skal få ta straffesparkene fra og med nå.


Etter landslagsoppholdet står nemlig Napoli på andre siden, og det på San Paolo. Da må vi virkelig være på topp for å få med oss poeng hjem til Milano.


Spillervurdering:


Donnarumma: 5,5

Hernandez: 5,5

Gabbia: 6

Kjær: 6

Calabria: 4,5

Bennacer: 6,5

Kessie: 6,5

Leao: 6,5

Saelemaekers: 6

Calhanoglu: 5,5

Ibra: 6

Rebic: 6


Forza Milan!


64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page