top of page

UAvgjort i Lille


Det ble uavgjort mellom Lille og Milan i torsdagens kamp i Europaligaen. Det var et resultat som gjenspeilet kampbildet relativt godt. Jens Petter Hauge fikk sin første kamp fra start, og det er fortsatt tydelig at han trenger tid på å vende seg til nivået i europeisk toppfotball.


Som på San Siro startet Milan kampen best, uten å skape de store sjansene. Rebic hadde en god mulighet på et innlegg fra Hernandez, mens Jens Petter Hauge ble, sammen med Rebic, spilt gjennom til en to mot en situasjon, som nordmannen utnyttet dårlig. Lille kom etter hvert mer med i kampen, og hadde et par skuddforsøk fra distanse som Donnarumma tok seg greit av.


Andre omgang var så vidt begynt da Tonali sendte gjennom Rebic alene med målvakt Maignan med en fin gjennombruddspasning. Rebic valgte å passe sidelengs til Samu Castillejo som gjennom en smart bevegelse klarte å frigjøre seg på blankt mål. 1-0 til Milan.


Som vanlig når Milan går opp i ledelsen overgav laget initiativet til Lille, men det var ikke store prøvene Donnarumma ble satt på, før Milan etter godt spilte 70 minutter klarer å rote det til etter et innkast, og David får lagt tilbake til Jonathan Bamba som setter inn 1-1. Kampet ebbet ut uten de store hendelsene, og Milan tar med seg ett poeng hjem til Milano. Ettersom Sparta Praha slo Celtic med overbevisende 4-1 hjemme i Tsjekkia, er det fortsatt helt åpent om hvem som kvalifiserer seg videre fra gruppen. Milan møter allerede utslåtte Celtic hjemme på San Siro i neste runde. Da er det ingenting annet enn seier som gjelder.


Spillervurdering:

Donnarumma: 6,5

Dalot: 5,5

Kjær: 6

Gabbia: 6

Hernandez: 6

Bennacer: 7

Tonali 5

Castillejo: 6

Calhanoglu: 5,5

Hauge: 5,5

Rebic: 5,5


Forza Milan!64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page