top of page

Uavgjort i beograd


Et b-preget Milan hadde seieren inne, men et dødballmål i siste minutt gjorde at Røde Stjerne kan ta med seg et lite håp om avansement til San Siro.


Den første halvtimen var preget av et åpent kampbilde, med sjanser begge veier. Milan hadde to mål i nettet, det første annullert for offside, mens det andre ikke ble stående pga. hands på Theo Hernandez. Den siste avgjørelsen var riktig, men er er av typen som bare gjør meg mer og mer irritert på den gjeldende handsregelen.


Milan evnet til slutt å få hull på byllen da Castillejo sendte en innlegg via Pankov og i mål. Milan kunne dermed gå til pause med en ettmålsledelse.


Andre omgang begynte som første, med halvsjanser begge veier. Milans defensiv så like lite stabil ut som mot Spezia, og følelsen av at en utligning lå i lufta var der hele tiden. Den kom til slutt etter at Romagnoli hadde handset i feltet, og Kanga satte straffen sikkert i nettet.


Milan tok igjen ledelsen etter en kontring hvor Theo gikk over ende i feltet, og Milan fikk straffe. Den må vel sies å være av det billige slaget. Men VAR var enig med dommeren, og Theo satte straffen sikkert i mål.


Etter at Røde Stjerne ble redusert til 10 mann, var det bare å vente på at kampen skulle ebbe ut uten drama. Men drama ble det selvsagt. I det 93. minutt satte Pavkov hodet på et hjørnespark, og 2-2 ble resultatet vi måtte ta med oss hjem til San Siro.


Kveldens største nedtur var at Bennacer igjen pådro seg en strekkskade i høyre lår, og må belage seg på en stund i sykestua. Vi hadde virkelig trengt en Bennacer i form i sesonginnspurten, så dette var virkelig synd. Vi ønsker han rask bedring!


Spillervurdering:


Donnarumma: 6,5

Kalulu: 5,5

Tomori: 6

Romagnoli: 5,5

Hernandez: 6,5

Meité: 6

Bennacer: 5,5

Castillejo: 6

Krunic: 6

Rebic: 6

Mandzukic: 5


Tonali: 5,5

Leao: 5


Forza Milan!


92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page