top of page

Tassotti: Et salg er uungåelig


Mauro Tassotti forstår ikke hvorfor Sinisa Mihajlovic fikk sparken i Milan og mener at et salg av klubben er nødt til å skje før eller siden.

Den tidligere assistenttreneren, som blant annet var Carlo Ancelotti, Massimilliano Allegri og Filippo Inzaghi sin høyre hånd, jobber nå med å observere utlånte spillere i Milan.

«Det er absurd å evaluere en manager etter tre-fire kamper, så vi må vente en stund før vi kan felle en dom over Cristian Brocchi,» sa Tassotti til MilanNews.it.

«Jeg var ikke tilstede i klubben ved det tidspunktet, men for meg så det ut som om Mihajlovic gjorde en brukbar jobb i Milan. Troppen så på ham som en leder og han hadde respekt både i garderoben og blant fansen.»

«Ingen forventet at vi skulle ligge der vi gjør på tabellen, inkludert han. Ting har ikke gått bra i Serie A, men vi skal fortsatt kjempe om tittelen i Coppa Italia.»

Mange har kritisert Silvio Berlusconi for å erstatte Mihajlovic med Brocchi, som ledet Primavera-laget.

«Ville jeg likt å bli klubbens manager? De tenkte aldri på meg da jeg var assistent og for å være helt ærlig tenker jeg ikke på det heller.»

«Roberto Donadoni har alle karakterene som skal til for å lede en toppklubb. Han var i Milan i mange år og har den riktige profilen for klubben, men ledelsen vil ta en avgjørelse i løpet av noen måneder.»

President Silvio Berlusconi er som kjent i ferd med å selge 70% av klubben til kinesiske investorer.

«Det er en interessant tid med en potensiell endring på eiersiden, vi får vente å se hva som skjer.»

«Jeg har vært i Milan i veldig mange år og denne sesongen hadde jeg ikke den riktige gnisten, så jeg tok en liten pause. Fansen må være tålmodige fordi de siste årene har vært tøffe, men vi kan aldri glemme de store triumfene vi har hatt tidligere.»

«Jeg tror det er en mulighet å se Milan uten Berlusconi, selv om han har stått bak klubben i så mange år. Det blir uungåelig, og det tyder hans uttalelser på at han også er enig i.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page