top of page

Tap mot lille

For første gang siden lockdown fikk Milan kjenne smaken av tap. Hele 0-3 stod det i målprotokollen da kampen mot Lille var over.


Kampen startet med et lite spillemessig overtak for Milan, uten at laget kom til de helt store sjansene. Heller ikke Lille fikk til stort. Like før pause fikk imidlertid Lille et særdeles billig straffespark da Romagnoli så vidt dultet bort i ryggen til Yazizi innenfor sekstenmeteren. Yazizi var ikke nådig fra straffemerket.


For første gang i år lå Milan under, og jeg var selv spent på å se den mentale reaksjonen på spillerne. Den var imidlertid skuffende. Laget virket bare mer og mer tafatt, og da Donnarumma feilberegnet stussen i Yazizis langskudd og 0-2 var et faktum, gikk luften helt ut av Milanlaget. Etter dette viste Lille hvorfor de er ubeseiret så langt i år. De var solide bakover, med Fonte og Botman, som klipper i midtforsvaret, og på midtbanen dominerte den nesten bortglemte Renato Sanches stort mot Kessie og Tonali.


Sett under ett vant Lille fullt fortjent. De spilte med mye høyere intensitet og samhandling i overgangsspillet, og utnyttet sjansene sine effektivt.


Det store spørsmålet er jo nå om Zlatans barn kan reise seg mot Verona på søndag, eller om dette var slutten på nok en klassisk Pioli-suite. Er dette siste tilfellet, så går vi en mørk fremtid i møte. Jeg har imidlertid faktisk troen og håpet på at Zlatan ikke vil la det skje.


Forza Milan!


91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page