top of page

Suso takker Montella


Suso er takknemlig overfor Vincenzo Montella.

Som kjent ble 23-åringen tatt ut til sin første landslagstropp tidligere denne uken. Nå takker høyrevingen trener Montella og klubben for tilliten han har fått.

«Jeg er her takket være Milan og Montella. Vi fant fort tonen, og han implementerer verdier i troppen vi ikke hadde før.» 

Spanjolen var en av Milans klart beste spillere i fjor, og har til nå vist seg å være svært viktig selv med alle forsterkningene som har kommet i sommer. Det har ført til at klubben ønsker å forlenge kontrakten som går ut sommeren 2019. Ifølge hovedpersonen selv har det vært mange møter mellom partene, men at ingenting er fastslått enda. Suso har flere ganger ytret seg om hans vilje til å bli værende i Milan, selv med interesse fra klubber som kan tilby Champions League-fotball.

Susos debut for Spania kan skje på lørdag kveld når selveste Italia kommer på besøk. Den tidligere Liverpool-spilleren er full av lovord om helgens motstander.

«De er et velorganisert og taktisk sterkt lag. De har gode målscorere, men den største utfordringen for oss er å bryte ned forsvaret deres. Italia er kjent for å kjempe til siste slutt.»

Helgens storkamp kan du se direkte på Eurosport Norge.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page