top of page

Suso ble på grunn av Montella


Suso vurderte flere tilbud i sommer, men valgte å bli i Milan for å arbeide sammen med Vincenzo Montella.

Spanjolen hadde et flott låneopphold i Genoa fra januar til juni i år, og har startet samtlige kamper for Milan denne sesongen. Hans far og agent Jesus Fernandez gjorde nylig et intervju med Calciomercato hvor han snakket om overgangsspekulasjonene i sommer og hans rolle i klubben.

«Sønnen min er veldig godt fornøyd med hvordan denne sesongen har begynt,» fortalte Jesus Fernandez til Calciomercato.com.

Suso har vært imponerende i sesongstarten og vært en av Milans mest kreative spillere.

«Det er en lang vei for oss å gå, og han vet at han er nødt til å forbedre seg kraftig. Han har alltid hatt evnen til å spille fri lagkamerater foran mål, men jeg håper han selv kan begynne å score flere mål snart.»

I vår fikk Suso mye tillit på lån i Genoa.

«Siden den første perioden i Milan har han helt klart økt selvtilliten. Erfaringen han fikk i Genoa har vært viktig for hans utvikling, siden han trengte mer kamptrening i Serie A.»

Jesus Fernandez innrømmer at ting kunne gått annerledes om Milan hadde valgt en annen manager.

«Montella viser at han stoler på Suso. Vi visste at manageren spilte en lignende type fotball som Suso var vant til fra Spania, og det gjør det enklere å få ut hele hans potensiale. At Vincenzo Montella ble ansatt som manager i Milan var helt avgjørende for min sønns fremtid.»

«Både Atalanta, Genoa og Sassuolo ønsket å signere ham på lån i sommer, men Suso takket høflig nei fordi han var overbevist om at han ville spille en rolle i Milan. Han visste at manageren verdsatte ham og ble for å jobbe med Montella.»

Om Suso fortsetter i samme spor blir neppe interessen mindre i de kommende overgangsvinduene.

«Det er i tillegg både engelske og spanske klubber som er villige til å betale det Milan krever, men jeg er overbevist om at sønnen min blir her i Milan. Han ønsker å bidra til at klubben kommer tilbake til toppen der de hører hjemme.» 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page