top of page

Surt tap i viktig kamp


Å skrive kamprapport fra denne kampen, satt langt inne. Det tar tid å komme over et tap i en så viktig kamp. For med 1-2 tapet mot Sassuolo har vi på egen hånd sørget for å virkelig gjøre kampen om CL-plassene spennende. Med et Atalanta og et Napoli i superform så begynner det nå virkelig å bli skummelt. Med dagens formutvikling kan det neste se ut som om det vil stå mellom Milan og Juve om den siste CL-plassen. Etter å ha sett laget tape en så viktig kamp som denne, så tror jeg faktisk det vil være oss som må ta til takke med den sure femteplassen.


Vi kontrollerte kampen egentlig ganske greit frem til timen hadde gått, og alt raknet. Personlige feil og fysisk kollaps gav oss imidlertid to i fleisen, og første tap mot Sassuolo på elleve kamper. Savnet av Zlatan var også nok en gang overtydelig. Vi hadde massevis av sjanser til å avgjøre kampen før Sassuolo kom tilbake, men manglende presisjon og dårlige avgjørelser var trenden.


Dagens kamp mot Lazio blir ekstremt avgjørende tror jeg. Med seier får vi en ny boost, og med tap blir vi stående med ryggen mot veggen. Det tror jeg ikke dette laget har mentalitet til å takle.


Spillervurderinger:

Donnarumma: 5,5

Calabria: 6,5

Tomori: 5,5

Kjær: 5,5

Dalot: 5,5

Kessie: 6

Meite: 5,5

Saelemaekers: 6

Calhanoglu: 6

Rebic: 5,5

Leao: 5


Forza Milan!


42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page