top of page

Strinic: «Fryktet jeg måtte legge skoene på hylla»


Ivan Strinic gleder seg over å være tilbake på feltet.

I forrige uke kom beskjeden fra hjertespesialistene som både spiller, klubb og fans har ventet på i tre måneder, kroaten har fått klarsignal for å gjenoppta treningen og er snart et reelt alternativ for Gennaro Gattuso sin forsvarsrekke.

På mandag var han endelig klar for dyst og stilte til trening sammen med sine lagkamerater på Milanello.

«Noe slikt har aldri skjedd tidligere i livet mitt og det er helt normalt å bli redd,» innrømte kroaten til Sky. 

«De tre månedene uten aktivitet har gått fort siden jeg har vært sammen med min familie og mine venner, som jeg må rette en stor takk til. Jeg er her, det er et nytt kapittel i livet mitt og jeg er lykkelig.»

Strinic, som har en innholdsrik karriere bak seg i både ukrainsk og italiensk fotball, trodde karrieren kunne være over.

«Da jeg fikk beskjeden om å ta en pause i tre måneder fryktet jeg at jeg måtte legge opp. Jeg har hatt månedelige undersøkelser og forrige gang fortalte de meg at alt var greit og at jeg kunne returnere til trening.»

«Jeg fikk en emosjonell velkomst fra Gattuso og lagkameratene mine som applauderte meg. Nå må jeg starte med blanke ark, men jeg er i trening og har et konkret mål om å returnere til kampen mot Fiorentina 22. desember. Det til tross for at det er vanskelig å lage planer nå.» 

I forkant av årets VM, hvor Ivan Strinic var en del av begeistrende kroater som tok seg helt til finalen, ble venstrebacken signert på en gratis overgang. På grunn av utvidet ferie etter mesterskapet tok det en stund før han sluttet seg til troppen, og hjerteproblemene ble oppdaget før han fikk ikle seg den rødsorte drakten. Diego Laxalt ble derfor hentet inn for å gi Riccardo Rodriguez litt konkurranse, og Ivan Strinic kan vente seg tøff motstand for å spille seg inn på laget.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page